App ontwikkelaar

In deze tijd van mobiele apparaten zoals iPhones, iPads en Android apparaten, is er veel vraag naar een App ontwikkelaar. Mensen die programmatuur voor deze apparaten kunnen ontwikkelen. En die bij voorkeur, naast de software taal, ook jouw “gewone mensen” taal spreekt en begrijpt. Iemand die ingewikkelde software zaken op een begrijpelijke manier kan uitleggen.

We hebben in de elektronica ontwikkeling een jarenlange ervaring met het vertalen van klantwensen naar technische oplossingen. En bij het ontwikkelen van apps voor iOS (Apple, iPhone, iPod en iPad) als voor Android (telefoon en tablet) gaan we daar mee verder. De apps die door Tildesign ontwikkeld zijn, hebben veelal een zakelijke en technische achtergrond. Vaak worden apparaten of installaties via een app op een telefoon bediend of geïnspecteerd. Bij deze technische koppelingen komt onze elektronica ervaring van pas. Als er geen standaard oplossing voor is, dan kunnen we deze creéren.

Het voordeel van de mobiele apps is dat het niet uitmaakt waar je bent, je kan ten alle tijde contact houden met jouw installatie of bedrijfsproces. Enige tijd terug werden apparaten steeds vaker “draadloos” bedienbaar via Zigbee, WiFi, Bluetooth en andere zend- en ontvangsystemen. Tegenwoordig verloopt veel communicatie via GPRS, 3G of 4G netwerk met de mobiele telefoon of een dongle. Dat maakt dat de afstand tussen mobiel en te monitoren installatie.

Daarnaast worden medische (draagbare) apparaten steeds vaker via een app uitgelezen, waarbij de meetgegevens naar een website worden gestuurd. Daar kan een arts of een coach alle informatie van zijn cliënten uitlezen. En natuurlijk via de app feedback terugsturen.

App ontwikkelaar gezocht?

Onze app ontwikkelaars kijken graag samen naar de mogelijkheden om voor je zakelijke projecten een app te bouwen. En indien gewenst ook een bijpassende elektronica oplossing om de technische koppeling compleet te maken. Ook een website koppeling en database koppeling kunnen worden ontwikkeld worden.

Neem contact op voor een constructief gesprek hierover.