Elektronica productie

Onder ons dak bieden we ook elektronica productie capaciteit aan. Dat is handig voor het maken van kleine of grote series. Of prototypes. Of spoed opdrachten. Standaard producten, maatwerk producten, prototypes, u mag het zeggen.

U vraagt, wij draaien

elektronica productie robotNaast ontwikkeling verzorgen we ook de productie en assemblage van een aantal producten. Hoever we daarin gaan bepaalt de klant, u dus. De ene klant vindt de productie van de print voldoende, de andere wil een compleet geassembleerd eindproduct, verpakt samen met de documentatie, klaar voor verzending naar de eindgebruiker.

Goed getest

Natuurlijk kunnen we de producten ook testen, volautomatisch. Daar hebben we een eigen systeem voor ontwikkeld: accuraat en vriendelijk geprijsd. Wij vinden testen een essentieel onderdeel van het proces van elektronica productie.

Indien noodzakelijk komen we de spullen bij u ophalen. En leveren we ze natuurlijk weer netjes af. Dat is weer een voordeel als je in Zeewolde bent gevestigd en niet in het verre Oosten.

Elektronica productie en elektronica ontwikkeling

Het voordeel van zowel elektronica productie als elektronica ontwikkeling onder hetzelfde dak is dat we kunnen meekijken met uw engineers. Meekijken en meedenken. Co-ontwikkeling als dat wenselijk is. En feedback geven op produceerbaarheid, waarbij we oplossingen kunnen aanreiken die hout snijden. En die de kosten verlagen, vaak met betere kwaliteit. Samen een goed product maken, daar gaan we voor.

Voor onze engineers is productieoptimalisatie een vanzelfsprekendheid. De productie praktijk onder hetzelfde dak is een prima leerschool die heel direct feedback geeft. De do’s en don’ts zijn glashelder als je weet hoe het elektronica productie proces van begin tot eind in elkaar steekt.

Mogelijkheden bij elektronica productie

Klik op een van de links om meer over dat onderwerp te lezen:

INT10-FT (2)
Bent u geïnteresseerd in het laten fabriceren van electronische producten ? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.