Automatisch testen

Kwaliteit, heel belangrijk en een permanent onderdeel van het productieproces. En ondanks alle controles en zekerheden, testen we of het uiteindelijke product aan de specificaties voldoet. Ook het testen is bij ons geautomatiseerd. Dat gaat sneller en nauwkeuriger dan dat een mens handmatig kan en een computer wordt niet minder geconcentreerd door vermoeidheid.

Kwaliteit en kostprijs, allebei heel belangrijk en gaan in dit geval goed samen. Alle producten worden geautomatiseerd getest op de specificaties. Ook kleine series en ook prototypes. Dat lijkt inefficiënt, voor prototypes en kleine series een testopstelling maken. Wij vinden van niet. Een prototype wordt uiteindelijk een product wat veel lijkt op het prototype. Met het testsysteem, dat wij gebruiken, is een testopstelling vaak binnen een dag gemaakt. “Gemaakt” betekent in dit geval: bedraad en de testprocedure ingevoerd. De kosten vallen dus mee en de testopstelling is klaar voordat het eerste prototype is geproduceerd.

Kwaliteitscontrole, altijd en bij elk aantal. Geautomatiseerd, dus efficiënt en betaalbaar.

Ons testsysteem bieden we ook aan bij onze concullega’s. En waarom ook niet. We zijn niet bang voor de concurrentie en als de efficiëntie van de bedrijven hier verbeterd wordt, kunnen we in veel gevallen best op tegen lage lonen landen.