Bedrijfsprofiel

Over ons

Een klein clubje engineers vormt het hart van ons bedrijf. Een hecht team van engineers met ieder een specialiteit binnen ons vakgebied.

Wij geloven dat je alleen moet doen waar je goed in bent. Dat zijn trouwens vaak die dingen die je het leukst vindt en die je doorgaans gemakkelijk afgaan. Wij vinden het leuk om creatieve oplossingen voor (niet) alledaagse problemen te vinden. Zeg maar het ontwerpen en ontwikkelen van de “ontbrekende” stukjes.

Over u

U deelt waarschijnlijk onze mening. Dan is de kans vrij groot dat micro elektronica niet uw sterkste kant is. U heeft verstand van heel andere zaken.

Over samen

Wij werken niet voor klanten, maar met klanten. Om ons werk goed te kunnen doen, hebben wij kennis van uw product nodig. Wij verdiepen ons dan ook graag in uw zaken. Zo komen we samen tot een mooi (vaak zelfs exclusief) eindresultaat, generiek of op maat gemaakt.

Over partners

Daarnaast beschikken we over een team van professionals die geregeld voor hun specifieke diensten ingeschakeld worden. Denk hierbij aan een constructeur of een industrieel ontwerper, een spuitgieter of een specialist in goedkeuringen.

Wellicht bent u ook zo’n partner. Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neemt u dan eens contact met ons op.

Lees de gehele site en ga op zoek naar raakvlakken.

Over de maatschappij

Helpen van mensen, veiligheid vergroten, gezondheid verbeteren, als we kunnen dan dragen we ons steentje bij. Met producten die je kunnen helpen om je gezondheid op peil te houden. En apparaten die helpen om een diagnose te stellen. Betaalbare apparaten zonder poespas. De zorgvoorzieningen zijn al duur genoeg.

Over het milieu

Het milieu betekent letterlijk, je omgeving. De omgeving waarin je leeft, woont, werkt en waarin ook je familieleden, vrienden en kennissen wonen. En de rest van de wereld.

Het milieu is iets om zuinig op te zijn, om zorgvuldig mee om te springen. Dat past ook in onze bedrijfsfilosofie. Wij staan voor duurzaam, bedrijfszeker en robuust. Een product mag best 10 jaar of langer meegaan en hoeft niet na 3 jaar “uit” of “stuk” of “verouderd” te zijn. Liever gebruiken we oplaadbare accu’s in plaats van batterijen.

De komst van de RoHS (Restriction of certain Hazardous Substances) en WEEE (Waste Electrical & Electronic Equipment) richtlijnen, waarmee recycling wordt bevorderd en het gebruik van lood en andere schadelijke stoffen in elektronische producten wordt verboden per juli 2006 juichen we toe. Daarvoor moeten we investeren, maar we zijn blij dat solderen zonder lood mogelijk is geworden.

Over kleine lettertjes

Wij zijn gewend om met kleine onderdelen te werken. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij met kleine lettertjes werken. Nouja, spreekwoordelijke dan. En die zijn eigenlijk niet zo heel klein. Lees maar.

Wij werken gestructureerd, niet alleen technisch, maar ook zakelijk. Algemene Voorwaarden horen daar natuurlijk bij. Die kunt u hier inzien.