Waternavigatie vaarkaart Nederland in een app

The Lighthouse Water NavigatieThe Lighthouse is een waternavigatie app waarin de vaarkaart voor Nederland is geïntegreerd en waarbij navigeren naar een haven super simpel is geworden. In het bijzonder geschikt voor mensen die zonder vaarbewijs mogen varen en die niet willen investeren in dure waterkaarten.

Klik de haven aan waar je naar toe wil varen. Daarbij zie je direct alle beschikbare faciliteiten en het telefoonnummer van de havenmeester. Klik op de navigatie button en je krijgt direct de kortste vaarroute. Hierbij wordt rekening gehouden met diepgang, breedte en hoogte van je vaartuig. Wil je een alternatieve route, klik dan op een punt op de gewenste route en de nieuwe route wordt bepaald.

Het navigatiesysteem is zo simpel gemaakt als de huidige auto navigatie, maar dan als navigatie voor de watersport. Met je mobiele telefoon heb je al GPS op je boot, met The Lighthouse kan je deze effectief inzetten voor navigatie op het water.

Het is geen directe vervanging voor de vaarwegenkaart Nederland, maar het komt wel dicht in de buurt. En met een prijs van € 0,99 is het een bijna gratis navigatie app.

Download en meer info op Google Playstore: The Lighthouse.

Actueel nieuws op de Facebookpagina van The Lighthouse Water Navigatie

The Lighthouse Water Navigatie Route